Dit is de service van onze 'Limousine Service'.

offerte aanvraagDoor de vele vestigingen verspreid door heel Nederland kan Limousine Land u van en naar elk gewenst adres in Nederland vervoeren in een stijlvolle limo. Onze limousine service biedt u daarbij vele gratis en extra opties zoals een gevulde bar, een rode loper service, dvd, muziek, internet etc. De chauffeur van de limousine is altijd goed opgeleid en heeft vele jaren ervaring in het vervoeren van Vips. Hiermee biedt Limousine Land u de service die u van ons gewend bent; gastvrij en betrouwbaar!

Limousine Service; alleen voor VIPs!?

Met de limousine service van Limousine Land voel je je koning te rijk. Je wordt op het afgesproken tijdstip opgehaald door onze chauffeur in een negen meter lange Lincoln stretched limousine. Jij en je gasten worden netjes geholpen bij het instappen en de chauffeur brengt de sfeer op het juiste niveau door een muziekje op te zetten, of juist een filmpje. Tijdens de rit genieten jullie van een glaasje champagne of een andere verfrissing uit de minibar. Eenmaal aangekomen op jullie bestemming zal de chauffeur de rode loper uitleggen en jullie met alle hoffelijkheid laten uitstappen. Zo'n limousine service is niet alleen heel fijn om te ervaren, ook zal bij het uitstappen iedereen naar jullie kijken; tenslotte weten ze maar nooit of er een BN'er uit zo'n adembenemende, hagelwitte limousine stapt!

Limousine service

Evenementen waarvoor de Limousine Service beschikbaar is.

Waar kun je nou niet naartoe in een limousine? Naar een gala, een bruiloft, een bedrijfsfeest, je afstuderen of gewoon een avondje uit; onze limousine service maakt van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring. De mogelijkheden van de limousine service zijn haast oneindig. Daarnaast biedt Limousine Land ook verschillende limousine arrangementen waarin onze limousine service standaard is uitgebreid met passende opties voor een aantrekkelijk tarief.

Limousine Land; dé specialist in limousine verhuur met het oog op topkwaliteit en prijs.

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland - Links