Limousine huren in Nijmegen

limousine verhuur Limousine Land is een netwerk van limo verhuurbedrijven door heel Nederland. Dankzij een unieke formule bieden wij limousine verhuur ook in Nijmegen voor de laagste prijzen! Onze vloot bestaat uitsluitend uit de hagelwitte Lincoln Stretched Limousine, een klassieke limo voorzien van alle denkbare luxe. De limo's die voor Limousine Land rijden zijn altijd van het nieuwste type en worden gereden door een ervaren en gecertificeerd chauffeur. Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid in Nijmegen op de agenda staan, en wilt u uw gasten of vrienden een onvergetelijke ervaring bieden? Vraag dan snel een offerte aan voor zo'n spraakmakende limo, en ontdek hoe goedkoop dit is!

waalbrug nijmegen

Met de limo door Nijmegen

Doe het dit jaar eens helemaal anders. Bezoek de zomerfeesten met uw vrienden, en arriveer in stijl. Ga op een opzienbarende wijze op stap in hartje Nijmegen, of maak van een romantische avond uit een onvergetelijke ervaring. Het huren van een limousine maakt van iedere gelegenheid iets bijzonders! Stap in de indrukwekkende limousine en laat u wegzakken in de soepelleren hoekbanken, nuttig een heerlijk glas champagne uit de naar wens gevulde minibar en geniet van alle gezichten die u in de straten van Nijmegen nastaren als ze de statige Lincoln Limousine voorbij zien glijden. Onze limo's zijn ook vanbinnen prachtig ingericht en keurig verzorgd, zodat het kortstondige gevoel van een sterrenstatus u niet kan ontgaan.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van limousineverhuur in Nijmegen? Bel dan met Limousine Land op 085 - 068 55 38, of vraag direct online een vrijblijvende offerte aan!

Stadhuis nijmegen

Nu ook een Hummer Limo huren in Nijmegen!

De stoere Hummer Limo huren? Ook in Nijmegen heeft Limousine Land dit indrukwekkende voertuig voor u klaarstaan. De Hummer H2 Limousine is de grote broer van de klassieke Lincoln Stretched Limousine, en biedt alles wat de echte liefhebbers in zijn parmantige zusje missen. Een stoer en ruig uiterlijk, en een adembenemende ervaring! Ook in de verhuur van de Hummer H2 Limo in Nijmegen is Limousine Land de goedkoopste. Meer weten? U kunt ons bereiken op 085 - 068 55 38, of vraag meteen een offerte aan voor die spectaculaire rit!

Limousine Land; dé specialist in limousine verhuur met het oog op topkwaliteit en prijs.

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland - Links